Stichting Kyanno is dit jaar begonnen met het sponsoren van drie kinderen (zie boven) voor een periode van vijf jaar. Binnen deze vijf jaar hopen wij deze kinderen uit armoede te kunnen helpen. Het leven van deze kinderen is zwaar. Er zijn nauwelijks faciliteiten in de buurt. Voor een school of ziekenhuis moeten ze lange afstanden afleggen. Er is amper schoon drinkwater in hun woongebied. Hun ouders zijn werkzaam als landbouwers. Ze hebben vaak te maken met honger. Vooral in het regenseizoen, wanneer de oogsten zijn mislukt. Onze bijdrage is voornamelijk in het sponsoren van schooluniform en levensonderhoud. 

Hoe weten wij dat onze bijdrage goed wordt benut?
Gelukkig hebben wij in al onze werkgebieden een ambassadrice die één keer per maand telefonisch informatie met ons uitwisselt. Van sommige kinderen krijgen wij ieder jaar een update foto en de laatste informatie van ontwikkeling. 

Uw mede bijdrage
Uw hulp gaat nog veel verder. Uw sponsorbijdrage is bestemd voor het project in het gebied waar stichting Kyanno actief is. In dit gebied wonen veel arme gezinnen, zoals de gezinnen die hun kinderen geen hoopvolle toekomst kunnen bieden. Het project van stichting Kyanno brengt daar stap voor stap verandering in. 

Hoe kunt u ons helpen?
Wij zijn opzoek naar mede sponsoren: dit betekent dat u samen met stichting Kyanno één van deze kinderen gaat sponsoren voor een bedrag van
€ 10,- per maand, met een looptijd van drie jaar. Wilt u ons helpen met deze mede sponsoring, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen u iedere maand rond de 29ste een Tikkie versturen via Whatsapp.